Новини
Суспільство

Гамалій відвідав тероборонівців з Хмельниччини на передовій

Начальник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій в компанії нашого земляка, зіркового волонтера, телеведучого та громадського діяча Олександра Педана відвідав наших тероборонівців, які боронять Україну.

Зараз наші бійці батальйону Територіальної оборони пліч-о-пліч з іншими підрозділами Збройних Сил України зі зброєю в руках відстоюють рідну Хмельниччину далеко за її межами – і на східних, і на південних рубежах нашої України. Намагаємося усіляко підтримувати наших воїнів – і морально, і практично. Днями разом з Олександром Педаном відвідали один із таких підрозділів, де служать наші земляки, та передали хлопцям вантажний автобус, генератор та ще багато потрібних речей, що допоможуть їм ефективніше протистояти ворогу. Скористалися також нагодою, щоб особисто поспілкуватися з бійцями та з перших уст почути про їх потреби. Запевняю, що і надалі будемо робити все від нас залежне, аби вони отримали все, що необхідно.Щиро вдячний усім, хто з перших днів війни прийняв відповідальне рішення – боронити мир та спокій українців! Бийте клятих рашистів та якнайшвидше повертайтеся з Перемогою!написав Сергій Гамалій в соцмережах.

Також днями начальник Хмельницької ОВА зустрівся з очільником Миколаївщини Віталієм Кімом.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook