Новини
Погода

Погода на 9 липня: дощі та грози прогнозують на Хмельниччині

За прогнозами синоптиків у вихідні в Україні, зокрема, і в Хмельницькій області, дощі з грозами «можуть виникати де завгодно і які завгодно». Все через діяльність атмосферних фронтів, внаслідок яких очікується нестійка погода з періодичними грозовими дощами чи просто дощами. Проте, сонця та сухих прояснень вистачатиме також.

Тому візьміть із собою на дачі, на природу, на галявинку чи бережок коло річки підстилку типу клейоночки, парасолю, нормальне взуття (не білі кросівки у сіточку), але окуляри від сонця також можна кинути, радить головна синоптикиня України Наталка Діденко.

Що до погоди на Хмельниччині, то за інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у суботу, 9 липня, очікується мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень короткочасний дощ, вдень місцями гроза. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря: вночі 10-15° тепла, вдень 21-26° тепла.

Ранкові хмари затримаються у Хмельницькому до вечора, а потім розсіються. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дощ із грозою, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вранці +18, вдень +21, ввечері +19.

Ввечері у Кам’янці-Подільському на небі можливі прояснення, але протягом дня погода буде похмурою. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Удень очікується дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вранці +18, вдень +23, ввечері +20.

В цей день хмар на небі не буде тільки вночі, а з ранку й до самого вечора у Шепетівці буде зберігатися похмура погода. Удень піде дощ, проте ближче до вечора він повинен стихнути. Температура повітря вранці +19, вдень +21, увечері +20.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook