Новини
Культура

У Хмельницькому та Кам’янці зустріли фотовиставку, присвячену героям «Азовсталі»

Фотовиставки, присвячені героїчній сторінці сучасної української визвольної війни – обороні Маріуполя та «Азовсталі» – відкрилися днями у двох містах Хмельниччини. В експозиціях представлені найяскравіші кадри подій, зроблені захисниками України від 24 лютого до самого виходу з «Азовсталі» 20 травня.

Виставка “Азовсталь – місце моєї смерті і мого життя” мандрує світом. Після Кракова, Львова, Івано-Франківська та Тернополя 6 липня вона приїхала до Кам’янця-Подільського, на площу Польський ринок. А вчора її зустрічали хмельничани – на площі біля кінотеатру імені Тараса Шевченка. Експозиція доповнена унікальними скульптурами та кадрами з життя Маріупольського гарнізону.

Виставку організувала Асоціація родин захисників «Азовсталі». Відвідувачам демонстрували фото, які ніде не публікувалися раніше. Доповнили експозиції містяни своїми тематичними роботами, пов’язаними з тематикою цих подій.

Окрім перегляду експозиції, мешканці та гості міст мали можливість придбати присвячений Героям «Азовсталі» мерч, допомігши Фонду Асоціації, а також лишали свої побажання бійцям, які їм передадуть, коли вони повернуться з полону.

Родини героїв вкотре закликають ЗМІ, суспільство та міжнародну спільноту не забувати про захисників Маріуполя та продовжувати підтримувати їх, аж поки всі захисники України не повернуться з полону.

За інформацією Хмельниччина туристична.

Нагадаємо, у Хмельницькому художньому обласному музеї також триває виставка фотографа з Маріуполя Артема Березневого.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook