Новини
Погода

Погода на 11 липня: на Хмельниччині можливі дощі і грози

Температура повітря на Хмельниччині, відповідно до прогнозів синоптиків, продовжує знижуватися. Тож, схоже, спека потроху відступає, а погода стає комфортною для життя. Щоправда, на завтра обіцяють повний асортимент опадів – від короткочасних дощів до грози.

Що до погоди на Хмельниччині, то за інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у понеділок, 11 липня, буде хмарно з проясненням, невеликий короткочасний дощ, вдень місцями помірний дощ, місцями гроза. Вітер північно-західний 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 9-14° тепла, вдень 17-22° тепла.

З самого ранку у Хмельницькому небо вкриється хмарами, які протримаються до самого вечора. Опади спостерігатимуться протягом усього дня. Вранці очікується дрібний дощ, у другій половині дня – дощ із грозою, якому на зміну прийде дощ. Температура повітря вранці +14, вдень +18, ввечері +14.

Незважаючи на хмарний ранок та похмурий день, вечір у Кам’янці-Подільському обіцяє бути ясним. Вранішній дощ удень послабшає і до приходу вечора скінчиться. Температура повітря вранці +14, вдень +19, ввечері +17.

З самого ранку небо у Шепетівці вкриється хмарами, які протримаються до кінця дня. Без опадів. Температура повітря вранці +16, вдень +19, увечері +17.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook