Новини
Суспільство

Заступник Хмельницького міського голови продав на аукціоні свій hand made (ФОТО)

Хмельницький чиновник вкотре довів, що вміє не лише робити прекрасне власноруч, а й має блискавичну реакцію, яка йде на користь захисникам України. Похвалившись у соцмережах власноруч зробленою стійкою для прапора та отримавши чимало схвальних відгуків, Василь Новачок швидко відреагував та виставив вподобаний підписниками виріб на аукціон, щоб зібрати кошти та передати їх волонтерам. Торги тривали три дні і закінчилися сьогодні увечері. Заявлена вартість під час аукціону у соцмережах зросла у понад 7 разів.

Василь Новачок, заступник Хмельницького міського голови – директор Департаменту інфраструктури міста вже не вперше тішить підписників своєю роботою у вільний від виконання посадових обов’язків час. Так, нещодавно чиновник показав у соцмережах, як полагодив лавку у себе в дворі. Та розказав історію про неї.

“Візьми і зроби” – казав колись один політик) Зустрічає мене якось увечері сусід, і каже: “Там на дєтскай плащадкє дєті лавачку сламалі, нада би сдєлать”. Треба то треба, варіантів небагато. Oleksandr Symchyshyn писати не варіант, бо ж моя зона відповідальності, як профільного зама). Тож відкрив майстерню, взяв дошку і пішов творити). От такі справи) не ламайте лавочок, і дітям своїм скажіть)”

А три дні тому знову похвалився ділом рук своїх – стійкою для прапора. І навіть показав весь процес створення дерев’яного виробу.

Інколи приходить натхнення і твориш гарні речі. Тепер на робочому місці буду мати прапор і гарненьку стійку, – написав чиновник.

Проте тішився перспективою мати в кабінеті красиву річ Василь Пилипович недовго. Отримавши порцію схвальних відгуків, вирішив свою роботу продати на аукціоні, а вторговані кошти передати волонтерам:

Мені теж вона дуже подобається, але прийняв рішення її продати, всі виручені гроші передам БФ “Волонтери Поділля”, а собі колись іншу зроблю, може навіть кращу) Стійка виготовлена з масиву дерева, матеріал – дуб і ясен. Габарити – 95*40*27см. Вага -15 кг.

Аукціон тривав три дні. Спочатку – досить активно, а коли в хід пішли серйозні ставки – трохи пригальмувався. Могла би стійка бути продана за 10 тисяч гривень (початкова вартість була тисяча гривень), проте… Фінішував аукціон на сумі 7200 гривень.

Вітаю з перемогою Олександр Карасьов. Сподіваюся, ця річ буде для Вас корисною і приємною покупкою. Підставку зможете забрати у вівторок, на Кам’янецькій 63/1 у БФ “Волонтери Поділля” кошти теж їм) Вони правильно ними розпорядяться! – підбив підсумки аукціону Василь Новачок.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook