Новини
Погода

Прогноз на 12 липня: погода на Хмельниччині погіршиться

На зміну затяжній спеці на Хмельниччину прийшло не менш затяжне зниження температури з опадами та холодним вітром. На завтра синоптики не прогнозують покращення – протягом дня в області сіятиме дрібний дощ, подекуди можлива гроза.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у вівторок, 12 липня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненням, вночі без опадів, вдень місцями невеликий короткочасний дощ, вдень місцями гроза. Вітер західний 7-12 м/с. Температура повітря: вночі 7-12° тепла, вдень 17-22° тепла.

Ранок у Хмельницькому буде похмурим, та хмари займатимуть своє місце під сонцем до самого вечора. Удень і ввечері буде йти дрібний дощ. Температура повітря вранці +14, вдень +18, ввечері +16.

Вже вранці небо у Кам’янці-Подільському затягнеться хмарами, які так і не зникатимуть до кінця дня. Без опадів. Температура повітря вранці +14, вдень +21, ввечері +18.

Похмура погода триматиметься у Шепетівці до кінця дня. Удень та ввечері йтиме дрібний дощ, який буде поступово посилюватися. Температура повітря вранці +15, вдень +19, увечері +15.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook