Новини
Хмельниччина туристична

На Шепетівщині реконструювали зону відпочинку у лісі

Лісівники Шепетівщини реконструювали зону відпочинку на території центральної садиби Мальованського лісництва. Усіх, хто любить прогулянки у лісі та відпочинок на природі, запрошують завітати на оновлений майданчик та обіцяють багато позитивних емоцій.

Як повідомили у Хмельницькому обласному управлінні лісового та мисливського господарства, це місце унікальне тим, що входить до регіонального ландшафтного парку «Мальованка». А ще там можна відпочити не лише тілом і душею, а й побувати на екскурсії й почути різні цікавинки про природу краю.

Біля альтанок лісівники встановили мангали та облаштували дитячий майданчик. Збудували біотехнічний куточок, де демонструють процес підгодівлі диких тварин взимку. А також створили оглядовий майданчик біля вольєра з оленями, де можна зблизька розгледіти цих шляхетних тварин, а також помилуватися дикими качками.

Усім бажаючим лісівники обіцяють проводити екскурсії зоною відпочинку та територією садиби лісництва. А згодом планують розробити спеціальний маршрут, так звану екологічну стежину, якою проводитимуть туристичні походи, демонструватимуть мандрівникам унікальні місцини та розповідатимуть про особливості регіону, лісів та природи.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook