Новини
Події

Шпиталь у Хмельницькому отримав допомогу від поліцейських з Люксембургу

Медикаменти, медичне обладнання, два генератори передали ДУ «Територіальне медичне об’єднання МВС України по Хмельницькій області» представники Міжнародної поліцейської асоціації (IPA) з Люксембургу.

Дороговартісне обладнання в Україну вдалося привезти завдяки спільним зусиллям іноземних колег, поліції Хмельниччини та обласної організації ФСТ «Динамо».

Гроші для придбання усього необхідного для потреб шпиталю, де наразі проходять лікування та реабілітацію поранені в результаті бойових дій правоохоронці, зібрали люксембурзькі поліцейські та члени IPA,повідомили у поліції Хмельниччини.

На знак подяки за підтримку у таких непростий для країни час представникам ІРА Люксембургу, які організовували збір та доставку вантажу в Україну, від імені начальника ГУНП в Хмельницькій області вручили подяки. А голову ІРА Люксембургу, відповідно до наказу, підписаного Головою Української секції Міжнародної поліцейської асоціації, нагородили орденом «За мужність і професіоналізм» 3 ступеню.

Нагадаємо, два міста на Хмельниччині отримали гуманітарну допомогу для переселенців

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook