Новини
Дозвілля

На Шепетівщині діти з правоохоронцями виготовляли обереги для військових

Обереги у вигляді котиків виготовили діти разом з ювенальними поліцейськими у селі Старий Кривин на Шепетівщині. На передову їх планують передати за допомогою волонтерів. У заході, крім місцевих дітей, брали участь також діти-переселенці, яких у селі мешкає чимало.

Аби відволікти дітей від війни та організувати для них змістовне дозвілля, активісти Старокривинського будинку культури постійно вигадують різноманітні заходи. Акції, які влаштовують для малечі, мають терапевтичний ефект та допомагають дітям з “гарячих” регіонів швидше інтегруватися в місцеве середовище.

До таких активностей долучаються і ювенальні поліцейські – в невимушеній атмосфері їм простіше налагодити зв’язок з дітьми.

Цього разу у Старому Кривині поліцейські разом з хлопчиками та дівчатками виготовляли котики-обереги для захисників. На спинках м’яких іграшок діти писали свої побажання воїнам. Через волонтерів вироби найближчим часом передадуть адресатам.

За інформацією поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook