Новини
Погода

Погода на 16 липня: хмарний день без опадів прогнозують на Хмельниччині

Вихідні на Хмельниччині почнуться з хмарної суботи та чергового незначного зниження температури. Максимально тепло буде, традиційно, на півдні області, проте й там стовпчик термометра не підніметься вище позначки +24, кажуть синоптики. Опадів протягом дня не обіцяють, зате вдосталь буде хмар на небі.

У народі цей день називається Маків і вважається нещасливим. Цього дня краще бути обережним і не починати ніякої справи.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у суботу, 16 липня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 9-14° тепла, вдень 21-26° тепла.

З ранку до самого вечора у Хмельницькому небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вранці +17, вдень +22, ввечері +18.

Хмарна погода протримається у Кам’янці-Подільському увесь день. Без опадів. Температура повітря вранці +17, вдень +24, ввечері +20.

Вже вранці небо у Шепетівці затягнеться хмарами, які так і не зникатимуть до кінця дня. Без опадів. Температура повітря вранці +17, вдень +21, увечері +18.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook