Новини
Суспільство

Рятувальники Хмельниччини підтримали родини колег-переселенців

Через війну та окупацію чимало співробітників Державної служби з надзвичайних ситуацій стали вимушеними переселенцями та знайшли прихисток на Хмельниччині. Рятувальники та фахівці, жінки та чоловіки, які залишили своє життя на Сході країни під вибухами від ракет та шквалом градів не зрадили своєму обов’язку та службі цивільного захисту.

Рятувальники Хмельниччини вирішили підтримати евакуйованих колег та їхні родини. Та влаштували зустріч, куди вимушені переселенці-рятувальники завітали зі своїми дітьми.

За результатами цієї зустрічі у ДСНС Хмельниччини розповіли про кількох колег, які наразі облаштовуються на новому місці.

Наталія Ленчицька поїхала з Луганщини з донькою-дошкільнятком та прикутим до ліжка батьком. Стрес, сльози… але вона вже в тилу – з підтримкою своїх колег.

Схожа історія пережитого й у водія служби цивільного захисту – пана Олександра, який наразі прикомандирований до пожежної частини у Старій Синяві. Він врятував від російських обстрілів свою багатодітну сім’ю. Наймолодшій його дитині заледве виповнився рік.

Пан Валерій – старший прапорщик служби цивільного захисту, евакуювався з чотирма дітьми. Тепер він із сім’єю знайшов прихисток у Шепетівці.

Обидва чоловіки на Донеччині були до останнього, проте життя під постійними обстрілами стало неможливим, розповідають у рятувальників.

У цих трьох родинах вже почали готувати дітей до школи. Навчатися малечі доведеться на новому місці, а отже потрібне шкільне приладдя.

Необхідні канцелярські товари та смаколики для гарного настрою дітям передали співробітники управління ДСНС України у Хмельницькій області спільно з Жіночим Антикорупційним Рухом.

Нехай подаровані солодощі смакують по-особливому у нас на Хмельниччині, а шкільне приладдя допомагає у науці на новому місці,побажали малечі рятувальники.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook