Новини
Інфраструктура

У Кам’янці затвердили нові тимчасові тарифи на проїзд у транспорті

На 19 позачерговій сесії міської ради депутати проголосували низку важливих для життєдіяльності міста питань. Зокрема, підтримали рішення про підвищення тарифів на проїзд у комунальних автобусах та маршрутках.

Через здорожчання пального тарифи на проїзд у громадському транспорті зростають у різних громадах Хмельниччини. З проханнями про збільшення вартості проїзду до влад місцевого рівня звертаються перевізники. Зазвичай, вони простять про суттєве збільшення тарифів, проте, як правило, очікуваних цифр не отримують.

З проханням підняти вартість проїзду навіть до 13-17 грн перевізники звертаються вже декілька місяців поспіль, нарікаючи на нерентабельність через здорожчання пального, запчастин, підняття мінімалки,прокоментували у пресслужбі Кам’янець-Подільської міської ради.

На сесії Кам’янець-Подільської міської ради депутати проголосували за встановлення тимчасового скоригованого тарифу на пасажирські перевезення. З понеділка, 18 липня, проїзд у кам’янецьких маршрутках коштуватиме 10 гривень, в комунальних автобусах – 7 гривень.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook