Новини
Нетішинська міська

Майже 100 тисяч гривень зібрали для ЗСУ у Нетішинській громаді

Лавандове поле у Старому Кривині та футбольний турнір у Нетішині принесли у скарбничку допомоги українським військовим загалом 98 230 гривень. Небайдужі мешканці міста та спортсмени згуртувалися заради спільної перемоги та протягом кількох днів збирали кошти, частину яких вже передали на придбання необхідних для захисників речей.

Лавандова локація у Старому Кривині не лише тішить око місцевих мешканців та туристів, а й приносить користь. Благодійні фотосесії на фоні квітучої лаванди та запашні букети, які впродовж двох днів продавали на ярмарку, принесли у скарбничку волонтерів 33 130 гривень. Всі зібрані кошти передали у місцевий “Жіночий батальйон”, аби витратили їх на те, чого нагально потребують військові.

Також на пам’ять про проведені акції залишилися фото.

Ще один збір коштів влаштували під час благодійного турніру з футболу «Кубок ХАЕС-2022», який проходив протягом вихідних. Завершальний етап та нагородження переможців відбулися вчора, 17 липня.

У спортивно-благодійному заході, під час якого відбулося 28 матчів, взяли участь 8 команд, 120 учасників, 7 суддів та багато вболівальників. Завдяки пожертвам вдалося зібрати 65 100 гривень.

За підсумками турніру визначили переможців. Ними стали команди:

  • «ЕРП»;
  • «ДІДИ ТА ПРАВНУКИ»;
  • «ЕНЕРГЕТИК».

Також змагалися за перемогу команди «АЛЬЯНС», «CITY», «PATRIOT», «КДЮСШ-2005», «КДЮСШ-2006», повідомили у пресслужбі ХАЕС.

Читайте також: Лавандова плантація у Городку отримала нових “опікунів”

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook