Новини
Погода

Погода на 19 липня: на Хмельниччині обіцяють дощі та грози

Короткочасні дощі та грози обіцяють на завтра синоптики мешканцям Хмельницького. На півночі дощ обіцяють зранку, в центрі області – під вечір, на півдні – і зовсім не опадів і зовсім не передбачається. Проте прогноз прогнозом, а парасолька або дощовик завжди має бути при вас.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у вівторок, 19 липня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, вночі без опадів; вдень невеликий короткочасний дощ, місцями грози. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря: вночі 9-14° тепла, вдень 21-26° тепла.

Весь день у Хмельницькому буде хмарним. Більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується дрібний дощ. Температура повітря вранці +18, вдень +20, ввечері +18.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вранці +18, вдень +24, ввечері +21.

У Шепетівці протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. З самого ранку йтиме дощ. Удень він може послабшати, проте до вечора знову набере силу. Температура повітря вранці +18, вдень +21, увечері +18.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook