Новини
Дозвілля

Три оздоровчі табори організували для дітей у Хмельницькій громаді

Понад пів тисячі дітей Хмельницької громади вже оздоровилися у таборах, які організували на базі позашкілля та дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Ще один табір, в якому планують охопити відпочинком дві сотні дітей військовослужбовців, розпочав роботу.

Про заходи, спрямовані на організацію дозвілля та відпочинку дітей Хмельницької громади розповів мельницький міський голова.

Протягом літніх місяців, що минули, працювали три табори відпочинку та оздоровлення:

  • табір з денним перебуванням «Прибузький» на базі Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва. Відпочинком було охоплено 115 дітей. Наразі проводиться опитування батьків щодо потреби роботи табору з денним перебуванням «Прибузький» у серпні 2022 року.
  • Табори з денним перебуванням «Олімп» та «Лідер» на базі дитячо-юнацьких спортивних шкіл для обдарованих дітей-спортсменів. Відпочинком було охоплено 224 дитини.

Крім того, громадська організація «Фізкультурно-спортивний рух «Сила Нації» провела таборування національно-патріотичного спрямування. Оздоровили 169 дітей.

Діти військовослужбовців, віком 10-15 років розпочав роботу літній табір національно-патріотичного спрямування, де планується охопити відпочинком 200 дітей, – написав Олександр Симчишин.

Нагадаємо, до 1 вересня у Кам’янці-Подільському працюватиме патріотичний дитячий літній табір

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook