Новини
Інфраструктура

Перевізнику-монополісту у Шепетівці знайшли заміну

У Шепетівці працюють над придбанням муніципального транспорту, а тим часом на маршрути, які обслуговував перевізник-монополіст, що намагався ставити ультиматуми владі, вийдуть інші перевізники. Тож громадський транспорт у місті курсуватиме, обіцяють у владі.

Нагадаємо, днями з ПП “Шепетівське АТП 16807” розірвали угоду через відмову перевізника виконувати свої обов’язки з перевезення пасажирів. До цього перевізник через низьку рентабельність знімав автобуси з маршрутів, погрожував владі припиненням перевезень та намагався висувати різноманітні ультиматуми.

Як повідомили у Шепетівській міській раді, від сьогодні, 20 липня, на маршрути вийдуть автобуси інших перевізників, з якими узгоджено графіки руху громадського транспорту. за цими графіками курсуватимуть автобуси №№ 1, 1А, 5, 5А, 6А.

Раніше міський голова Віталій Бузиль повідомив, що влада працює над питанням закупівлі комунального транспорту – спеціалізованого для міських перевезень.

Хоча в умовах воєнного стану і обмеженнях видатків з бюджету громади, питання є дещо тривалішим у вирішенні,попередив міський голова.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook