Новини
Події

Хмельницькі байкери долучилися до мотопробігу на підтримку ЗСУ (ФОТО)

Вчора, 20 липня, на Майдані Незалежності у Хмельницькому, зустріли учасників VI мотопробігу, який організовують мотоциклісти, аби об’єднати байкерів та вкотре заявити про неподільність України.

Формат традиційної ініціативи мотоспільноти з різних областей довелось дещо змінити через війну. Цього року звичними маршрутами їдуть не байкери, а вантажний автомобіль із гуманітарною допомогою для українських захисників, які перебувають на передовій.  Всі охочі любителі залізних коней зустрічаються  на точках збору у містах, які є в маршруті та довантажують автомобіль.

Хмельницька мотоспільнота також долучилась до збору та передала на фронт кілька коробок з необхідними речами та продуктами.

Як розповів Микола Спірідонов, відомий в байкерському русі як Архітектор, для військовослужбовців передають речі першої необхідності: тактичні рукавиці, наколінники, одяг, білизну, засоби гігієни, спальники, каримати, ліхтарики, продукти харчування. Все це – замовлення безпосередньо з бойових підрозділів на всій лінії фронту, де служать побратими байкерів.

Традиційним символом мотопробігу є прапор України, на якому всі охочі можуть написати свої побажання та подяку захисникам, що й зробили хмельничани.

Мотопробіг єдності  розпочався в Ужгороді 18 липня. До 25 липня вантажівка з гуманітарною допомогою збиратиме все необхідне для ЗСУ у різних містах України. Загалом довжина маршруту становить 4 тисячі кілометрів усією Україною – аж до Запоріжжя.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook