Новини
Кримінал

На Хмельниччині засудили жінку, яка вбила і спалила знайомого

Під час спільного розпивання алкогольних напоїв між 60-річним господарем та його 23-річною гостею виник конфлікт, в результаті якого жінка вбила чоловіка та намагалася спалити його тіло. Кам’янець-Подільський суд закінчив розгляд справи та виніс вирок обвинуваченій в убивстві та умисному знищенні чужого майна.

У поліції Хмельницької області нагадали обставини події, яка відбувалася 9 місяців тому, в жовтні минулого року. У селі Оринин Кам’янець-Подільського району у власному помешканні знайшли тіло господаря, загорнуте в килим та обгоріле.

Як встановило слідство, під час конфлікту з бійкою молода жінка завдала 20 ножових поранень потерпілому, які стали смертельними. Вчинивши злочин, молодиця спочатку втекла, але згодом повернулася, щоб приховати сліди вбивства. Для цього замотала тіло у килим та підпалила будинок.

Тіло загиблого знайшли після того, як до поліції звернулися мешканці села, яких занепокоїла відсутність односельця. Особу підозрюваної оперативно встановили, жінку затримали.

Днями Кам’янець-Подільський міськрайонний суд закінчив розгляд матеріалів кримінального провадження і визнав жінку винною у вбивстві та знищенні чужого майна. Їй присудили 12 років ув’язнення.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook