Новини
Суспільство

Проблему стихійної торгівлі обговорять у Шепетівці

На засідання виконкому Шепетівської міської ради, яке відбудеться завтра, 22 липня, запросили дирекцію міського ринку, підприємців та контролюючі органи. Під час спілкування сподіваються знайти розв’язання проблеми торгівлі з землі поза межами ринку.

Стихійна торгівля продуктами – проблема не лише великих міст, де, теоретично, не всім бажаючим продати свою продукцію може вистачити місця на спеціально обладнаних ринках (хоча місця, як правило, вистачає всім), а й малих міст. У малих містах подекуди ця проблема набуває загрозливого характеру.

Аби розв’язати проблему “асфальтної” торгівлі, у Шепетівці запланували громадські обговорення. Говоритимуть про те, як прибрати стихійні “прилавки” з землі на вулиці Героїв Небесної Сотні та перенести їх на територію комунального підприємства “Шепетівський ринок”.

На своїй сторінці у Фейсбук міський голова Шепетівки Віталій Бузиль написав, “локація зі стихійною торгівлею в антисанітарних умовах розростається у геометричній прогресії”.

Пройти тротуаром у будній день просто неможливо. Водночас – на території самого ринку є місця для розміщення, куди можна переміститися фактично з асфальту,додав міський голова.

Отож завтра о 10.00 у міській раді обговорюватимуть проблему, сподіваючись на конструктивний діалог.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook