Новини
Інфраструктура

На вулиці Хмельницького виїде 17 нових автобусів

Шість автобусів, які з’являться на вулицях Хмельницького до 1 вересня, – марки “Isuzu”, одинадцять – “Solaris”. Вони обслуговуватимуть нові маршрути та підсилять вже існуючі.

Автопарк комунального підприємства «Електротранс» поповнився новими транспортними засобами. Серед них – автобуси марки Isuzu. Два таких автобуси вже працює на новому маршруті №5, шість вийдуть на маршрути до 1 вересня. Як це будуть маршрути, визначатимуться протягом місяця.

Ми будемо переглядати пасажиропотік, щоб на вересень наші пасажири – учні, студенти, працівники – могли вчасно доїжджати гарним, комфортним транспортом за місцем призначення, – коментує директор «Електротрансу» Сергій Бобух.

Ще один автобус Isuzu, який має 29 сиядчих місць, обслуговуватиме міжміські перевезення. Він перевозитиме міжнародні делегації та військових – у госпіталі, на полігони тощо.

Також до 1 вересня на маршрути у Хмельницькому вийдуть 11 великогабаритних автобусів марки Solaris. Загалом до кінця літа містом курсуватимуть  17 нових автобусів. Вони обслуговуватимуть як нові маршрути – 3, 4, 5, так і ті старі, які будуть підсилюватися новим транспортом.

Ще два великогабаритні автобуси, які надійшли як гуманітарна допомога з Литви, «Електротранс» передав на потреби ЗСУ.

Один вже працює для потреб військових, інший буде переданий впродовж  місяця. Крім того, на понад півтора мільйона гривень підприємство цими ж автобусами надало послуг нашим військкоматам та військовим частинам, – прокоментував Хмельницький міський голова Олександр Симчишин.

Новий транспорт – європейського зразка. Він пристосований для пасажирів на інвалідних візках так має клімат-контроль. Вартість одного автобуса – 2-2,2 мільйона, в залежності від комплектації.

Відео: МТРК Місто

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook