Новини
Погода

Погода на 23 липня: шукайте затінок – на Хмельниччині все ще спекотно

Прогнози синоптиків щодо погоди на Хмельниччині надалі незмінні. Температура повітря у вихідні – все ще в межах 30 градусів, подекуди хмарно, опадів не передбачається.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у суботу, 23 липня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 13-18° тепла, вдень 28-33° тепла.

Ввечері погода у Хмельницькому проясниться, але до цього моменту небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вранці +23, вдень +29, ввечері +26.

Ранок у Кам’янці-Подільському буде безхмарним, та майже весь день небо буде залишатися ясним, тільки ввечері з’являться перші хмари. Без опадів. Температура повітря вранці +23, вдень +31, ввечері +26.

У Шепетівці майже весь день погода буде похмурою, лише ввечері небо проясниться. Без опадів. Температура повітря вранці +23, вдень +28, увечері +25.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook