Новини
Суспільство

На Хмельниччині пролунала серія вибухів (ФОТО)

Під час повітряної тривоги користувачі соцмереж Хмельниччини повідомляли про гучні звуки на території області. Інформацію про вибухи підтвердив начальник Хмельницької ОВА. Наразі очікуємо на офіційне повідомлення. Попередньо відомо про чотири збиті ракети.

Повітряна тривога на Хмельниччині пролунала о 8.13, а близько 9 години у соцмережах почали повідомляти про звуки вибухів, які лунали на Кам’янеччині.

Інформація про звуки вибухів з’являлися у соцмережах декілька разів. По завершенні повітряної тривоги також повідомили про гучні звуки, які пролунали на території Хмельницького району. Інформація попередня, офіційно не підтверджена.

Начальник Хмельницької ОВА у своєму телеграм-каналі підтвердив звуки вибухів на території області, повідомив про роботу ППО та закликав подолян залишатися в укриттях.

Скільки саме вибухів пролунало під час тривоги на Хмельниччині, і якими були їхні наслідки, буде відомо з офіційного повідомлення.

Сьогодні під час тривоги фото та відео з місць вибухів було чимало.

Клята русня влаштувала нам «добрий ранок»🤬 – прокоментували їх у соцмережах

ДОПОВНЕНО: Начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій повідомив про збиття 4 ракет силами ППО.

Також про збиті ракети написав у своєму телеграм-каналі міський голова Кам’янця Михайло Посітко.

В інформації від Командування Повітряних Сил ЗСУ йдеться про удар крилатими ракетами типу “Калібр” з акваторії Чорного моря.

І ще раз начальник Хмельницької ОВА прокоментував ракетний обстріл області:

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook