Новини
Погода

Погода на 25 липня: ясний день без дощу обіцяють на Хмельниччині

Після серії злив, якій пройшли сьогодні, зокрема, в обласному центрі, на початок тижня опадів синоптики не обіцяють. Температура повітря буде помірно спекотна, подекуди небо затягуватимуть хмари.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у понеділок, 25 липня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря: вночі 10-15° тепла, вдень 23-28° тепла.

Весь день у Хмельницькому буде ясним, тільки вранці ненадовго небо вкриється хмарами. Без опадів. Температура повітря вранці +18, вдень +25, ввечері +20.

Ранок у Кам’янці-Подільському буде похмурим, але вдень небо проясниться, ясна погода утримається до пізнього вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +20, вдень +28, ввечері +23.

Ранкові хмари затримаються у Шепетівці до вечора, а потім розсіються. Без опадів. Температура повітря вранці +18, вдень +24, увечері +21.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook