Новини
Офіційно

Збиті над Хмельниччиною ракети спричинили пожежі на полях

Начальник Хмельницької ОВА повідомив нові подробиці сьогоднішнього обстрілу Хмельниччини. Уламки збитих ракет впали у двох районах області, одна з них призвела до займання у лісовому масиві.

Нагадаємо, під час ранкової повітряної тривоги над Хмельниччиною силами ППО було збито три ракети, випущені з акваторії Чорного моря. Про це повідомили у Командуванні Повітряних Сил ЗСУ.

Мешканці Хмельниччини, попри заборону, практично одразу почали викладати у соцмережах відео, на яких було видно дим.

Вибухи було чутно як у Кам’янець-Подільському районі, так і в Хмельницькому. Як повідомив начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій, ракети збили над обома районами. Внаслідок падіння уламків виникли пожежі на полях Кам’янеччини. Неподалік одного з сіл у Хмельницькому районі падіння ракети спричинило вибух та задимлення.

Обійшлося без жертв, займання полів ліквідовано, – повідомив начальник ОВА.

ДОПОВНЕНО: За уточненою інформацією, над Хмельниччиною збили не три, а чотири ракети. Про це повідомив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат:

Сьогодні наша ППО спрацювала на “відмінно”, маємо чи не вперше 100% результат. Вранці була ракетна атака з акваторії Чорного моря – 4 ракети “Калібр” полетіли у бік Хмельницької області. Ми повідомляли раніше, що три ракети знищені, а вже за уточненою інформацією – маємо чотири збиті крилаті ракети.

Фото ілюстративне. Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook