Новини
Суспільство

У Хмельницькому організують шкільний ярмарок

В останній день липня у Хмельницькому планують провести великий шкільний ярмарок, де можна буде придбати все необхідне приладдя для навчання. Місце та час проведення поки що не називають. Також в обласному центрі оголосили збір шкільної канцелярії для дітей загиблих військових.

Шкільний ярмарок у Хмельницькому планують провести 31 липня. Точна локація місця продажу всього, що потрібне для школи, та час роботи будуть оголошені ближче до дати проведення ярмарку. Єдине, що наразі відомо, його розгорнуть у центральній частині міста.

На ярмарку буде представлено широкий асортимент товарів для школярів: книги, посібники, канцтовари, товари для творчості, рюкзаки, ранці. Також продаватимуть одяг і взуття.

До участі запрошуються підприємці та підприємства з виробництва та продажу товарів для дітей. Заявки на участь приймаються до 27 липня. За додатковою інформацією звертатися в Управління торгівлі Хмельницької міської ради за номерами телефонів: 65-61-26, 65-11-41,повідомили у міській раді.

Також у Хмельницькому БФ “Волонтери Поділля” анонсував новий проєкт «Майбутнє нації», в рамках якого збиратимуть шкільну канцелярію для дітей загиблих військових.

До 30 серпня у мережі магазинів Офіс Центр можна купити та залишити для діток необхідну для школи канцелярію, або перерахувати кошти на її купівлю, – йдеться у повідомленні.

Доєднатися до збору можна за посиланням.

Стокове зображення від Depositphotos


Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook