Новини
Інфраструктура

У центрі Хмельницького кілька годин не курсуватимуть тролейбуси

Через заплановане на завтра, 26 липня, зрізання аварійних дерев, у маршрути руху деяких тролейбусів внесли корективи. Чотири тролейбусні маршрути частково їздитимуть іншими вулицями, три тролейбусні маршрути не працюватимуть, автобуси їздитимуть без змін.

Аварійні дерева зрізатимуть на вулиці Подільській, на ділянці між вулицями Соборною та Проскурівського підпілля, з 10.00 до 13.00, повідомили у міській раді.

  • Тролейбуси №№ 7 та 7а з вулиці Кам’янецької повертатимуть на Героїв Майдану, далі – по Свободи, Проскурівській, Героїв-прикордонників, Шевченка, і далі – за звичним маршрутом.
  • Тролейбус №10 їхатиме вулицями Шевченка, Свободи, Проскурівською – далі за маршрутом.
  • Тролейбус № 14 – з Кам’янецької через Подільську повертатиме на Соборну, далі – на Староміську, Кам’янецьку – і за маршрутом.
  • Тролейбуси №№ 5, 15 та 19 протягом трьох годин не курсуватимуть.

Мешканцям та гостям Хмельницького варто планувати маршрути з урахування цієї інформації.

Нагадаємо, у хмельницьких тролейбусах віднедавна знову штрафують за проїзд без оплати. За перші дні роботи контролерів безбілетники сплатили понад 5 тисяч гривень штрафів.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook