Новини
Суспільство

Опитування щодо прав та потреб внутрішньо переміщених осіб проводять на Хмельниччині

Мешканцям Хмельниччини пропонують долучитися до всеукраїнського опитування, яке проводиться за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). Проводять його за сприяння Хмельницької обласної військової адміністрації та за ініціативи Офісу Президента України.

Відповісти на низку запитань, що стосуються як матеріального, так і морального стану під час війни пропонують тим, хто візьме участь в опитуванні. Опитувальник не складний та не потребуватиме багато часу на його заповнення.

Як зазначають у Хмельницькій ОДА, Україні наразі допомагає весь світ, крім того, підтримку українці знаходять і від тих, хто живе поруч з ними. Відповіді на питання, запропоновані в опитуванні, допоможуть його ініціаторам краще дізнатися про потреби внутрішньо переселених осіб, які вимушено мешкають далеко від свого дому.

Сьогодні і щодня країні важливо, як кожен українець відчуває сьогодення і бачить майбутнє держави. Важлива думка кожного з нас, – наголосили в ОДА та закликали долучитися до опитування за посиланням: https://s.polls.team/s3/unicef

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook