Новини
Увага!

У лісах Хмельниччини встановили заборонні знаки (ФОТО)

Крім заборони на відвідування лісів на приватному транспорті (крім тих, кому це дозволено законом), у лісових масивах Хмельниччини діють також інші заборони, які стосуються цивільних осіб, які приходять сюди на відпочинок пішки або приїздять на велосипедах. Про них лісівники попередили мешканців області.

Заборонні знаки, встановлені у лісах, потрібні для того, аби попередити людей про проведення лісозаготівлі, адже першочергове завдання для лісівників – забезпечення населення дровами!

Перед проведенням лісозаготівельних робіт вздовж шляхів чи стежок лісівники встановлюють заборонні знаки безпеки «СТОРОННІМ ПРОХІД ТА ПРОЇЗД ЗАБОРОНЕНІ. ЛІСОЗАГОТІВЛЯ». Як він виглядає – бачите на фото. Запам’ятайте його, – повідомляють у лісівників.

Знак розміщують за 50-70 метрів від місця проведення лісосічних робіт.

Прогулюючись лісом, будьте уважні та обережні! Не заходьте на ділянки, де ведуться лісосічні роботи! Якщо ж знаку не помітили, зате почули звук бензопили, – краще відійти на безпечну відстань, – йдеться у повідомленні Хмельницького обласного Управління лісового та мисливського господарства.

Нагадаємо, населенню Хмельниччини лісівники пропонують придбати колоті дрова, аби забезпечити себе паливом на зиму.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook