Новини
Інфраструктура

У Нетішині вхід у “Диво-парк” прикрасили ландшафтною композицією (ФОТО)

Нетішинські комунальники креативно підійшли до оформлення входу в одну з головних місцевих зон відпочинку та встановили там нову ландшафтну композицію. А місцеві мешканці отримали додаткову симпатичну фотозону.

Працівники комунального підприємства «Комфорт» при вході у Диво парк, що розташовується на території міського парку культури та відпочинку, встановили декоративну сільську криницю, прикрашену квітами. Вона органічно доповнила питний фонтанчик, який розташований неподалік.

Також при вході у парк висадили вічнозелені кущі декоративного барбарису, кизильника, блакитної та кулястої туї, спіреї жовтокінцевої та зеленолистої, ялівцю козацького та скельного тощо.

Квіти для облаштування такої краси працівники комунального підприємства принесли зі своїх городніх та дачних ділянок,повідомили у виконавчому комітеті Нетішинської міської ради.

Та вкотре попросили мешканців та гостей міста берегти природу, цінуйте навколишню красу та з повагою ставитися до праці тих, хто її творить.

Нагадаємо, нещодавно у Нетішині закрили доступ до одного з найбільших дитячих майданчиків, оскільки після вандалізму місцевих дітлахів він потребував серйозного ремонту та реставрації.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook