Новини
Суспільство

У Шепетівці юні волонтери збирають кошти на дрон

Двоє юних волонтерів завітали до працівників виконавчого комітету, аби ті долучилися до збору коштів на дрон для військових. Познайомилися з міським головою Шепетівки та здійснили мрію одного з них.

Про візит юних волонтерів розповів міський голова Віталій Бузиль. Сергій та Каміла волонтерять у “Волонтерській арті” та допомагають реалізовувати акцію “Допоможи дрону злетіти” на підтримку ЗСУ. Працівники виконкому підтримали юних патріотів всім колективом.

Розповів міський голова також про здійснення однієї з мрії Сергійка:

У Сергія було два бажання. Перше – провести прийом громадян у кріслі міського голови. Реалізували. Друге – зустріти Президента України, але на місці був тільки я😅.

Про акцію “Допоможи дрону злетіти” розповіли у спільнотах Шепетівки. Йдеться про придбання дрона MAVIC DJI 3 Cine Premium, запит на який прийшов з передової.

Приблизна вартість 246.880 грн. Цей дрон – очі наших захисників, не тільки для розвідки, але і для бойових завдань. Будь-який ваш внесок 5, 10, 20 грн – це колосальна підтримка. Не забувайте правило 20 грн. Потрібно ТЕРМІНОВО зібрати необхідну суму, – йдеться у повідомленні.

Тож, шановні шепетівчани, якщо завтра зустрінете Камілу і Сергія в місті із кошиками – підтримайте благодійний збір, а також патріотичні почуття юних українців. Дякую батькам за виховання! Слава Україні!написав Віталій Бузиль.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook