Новини
ДТП

Нетверезий водій у Кам’янці попросив патрульних викликати евакуатор

Керуючи автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, чоловік врізався в паркан. Аби евакуювати машину з місця ДТП, водій не знайшов нічого кращого, ніж звернутися по допомогу до правоохоронців. Ті евакуатор, звісно, викликали, але попередньо склали на водія адміністративні протоколи. А автівку відправили зовсім за іншою адресою.

Автомобіль, який врізався в дорожню огорожу патрульні виявили у Кам’янці-Подільському вчора, пізно увечері. Оскільки машина після зіткнення з перешкодою чомусь відмовлялася їхати, водій попросив правоохоронців викликати евакуатор.

Перш, ніж виконати прохання, патрульні звернули увагу на те, що водій виглядає нетверезим. Тож перевірили його з допомогою “Драгера”. Вміст алкоголю у крові перевищував норму в 14 разів, повідомили у Кам’янець-Подільському РУП. Додатково з’ясувалося, що таке правопорушення чоловік скоїв не вперше.

За порушення ПДР, що спричинило пошкодження дорожньої споруди, та за повторне керування у стані алкогольного сп’яніння, водію виписали два адміністративні протоколи. А евакуатор, який таки викликали патрульні, відвіз автомобіль порушника на штрафмайданчик.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook