Новини
Погода

Погода на 31 липня: на Хмельниччині оголосили штормове попередження

Про дощі різної потужності, грозу, град діаметром до 20 мм та шквалистий вітер протягом недільного дня 31 липня попередили мешканців Хмельниччини метеорологи. Температура повітря буде помірно тепла, проте від прогулянок краще утриматися.

Про небезпечні метеорологічні явища І (жовтого) рівня небезпечності мешканців області та обласного центру попередили у Хмельницькому обласному центрі з гідрометеорології.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у неділю, 31 липня, на Хмельниччині – хмарно з проясненням, вночі помірний, місцями значний дощ, вдень значний дощ, грози, місцями град. Вітер південно-східний 5-10 м/с, пориви 15-20 м/с.  Температура повітря: вночі 14-19° тепла, вдень 19-24° тепла.

Хмарна погода протримається у Хмельницькому увесь день. З самого ранку йтиме сильний дощ. Удень він може послабшати, проте до вечора знову набере силу. Температура повітря вранці +19, вдень +21, ввечері +19.

Хмарна погода протримається у Кам’янці-Подільському весь день. Удень розпочнеться дощ із грозою, а ввечері йому на зміну прийде сильний дощ. Температура повітря вранці +20, вдень +19, ввечері +19.

У Шепетівці протягом усього дня погода буде похмурою. Вранці очікується сильний дощ, який після обіду повинен послабшати, а ближче до вечора йому на зміну прийде дощ із грозою. Температура повітря вранці +19, вдень +19, увечері +19.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook