Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому районі на двох ділянках траси обмежать рух транспорту

На Летичівщині тривають ремонтні роботи на автошляху міжнародного значення. З понеділка дорожники анонсували черговий етап ремонтів, який призведе до ускладнення руху транспорту. Також водіям вкотре нагадали про обмеження щодо перебування на вулиці під час дії комендантської години.

З понеділка, 1 серпня, у Службі автомобільних доріг Хмельницької області анонсували початок робіт з влаштування верхнього шару покриття зі щебенево-мастичної асфальтобетонної суміші у межах Летичева. Орієнтир для водіїв – обмежено рух буде від АЗС “ОККО” до перехрестя з вул. Леоніда Шірпала по правій смузі руху (від міста Хмельницький в напрямку Вінницької області).

Також частково буде обмежено рух на ділянці поблизу сіл Требухівці та Головчинці.

На ділянках проведення ремонтних робіт організовано реверсивний рух зі світлофорним та/або ручним регулюванням руху,повідомили у Службі автомобільних доріг у Хмельницькій області.

Водіїв просять бути уважними та обережними в місцях проведення ремонтних робіт, особливо там, де працює великогабаритна дорожня техніка, та дотримуватися ПДР і вимог дорожніх знаків.

В умовах воєнного стану діють обмеження перебування на вулиці під час дії комендантської години – із 23.00 до 05.00, тому розраховуйте час при плануванні маршруту, – нагадали у САД Хмельниччини.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook