Новини
Погода

Погода на 2 серпня: на Хмельниччині знову прогнозують дощі та грози

Літо минає, прогнози не міняються. Спочатку тривала спека, тепер – затяжні дощі та грози. Принаймні, так обіцяють синоптики, прогнозуючи погоду на завтра. Дощитиме не скрізь, зокрема, на півдні області опадів не планується.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у вівторок, 2 серпня, на Хмельниччині – хмарно з проясненням, часом невеликий короткочасний дощ,  місцями гроза. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 12-17° тепла, вдень 21-26° тепла.

Ранок у Хмельницькому буде похмурим, та хмари займатимуть своє місце під сонцем до самого вечора. Удень очікується дрібний дощ, який ближче до вечора може посилитися. Температура повітря вранці +18, вдень +23, ввечері +20.

У Кам’янці-Подільському майже весь день погода буде похмурою, лише ввечері небо проясниться. Без опадів. Температура повітря вранці +18, вдень +25, ввечері +21.

В цей день хмар на небі не буде тільки вночі, а з ранку й до самого вечора у Шепетівці буде зберігатися похмура погода. У другій половині дня очікується дрібний дощ, який йтиме до самого вечора. Температура повітря вранці +19, вдень +23, увечері +21.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook