Новини
Кримінал

Серед ночі у Хмельницькому обікрали музиканта

Втомлений музикант, який перебував під впливом алкоголю, задрімав на лавці у дворі одного з будинків у центрі Хмельницького. Музичний інструмент, який був при ньому, а також інші коштовні речі, поцупив випадковий перехожий. Викрадені речі правоохоронці вилучили та повернули потерпілому.

За інформацією правоохоронців, музикант повертався додому напідпитку вночі. Алкоголь здолав хмельничанина. Тож він ліг на лавку у дворі будинку на вулиці Подільській і заснув. Цим скористався інший мешканець обласного центру, який, помітивши сплячого чоловіка та цінні речі при ньому, пограбував його – витягнув з сумки мобільний телефон, ключі та банківські картки. Прихопив із собою і музичний інструмент, через який в результаті й попався правоохоронцям.

Із заявою до поліції пограбований музикант звернувся, щойно прокинувся та зрозумів, що позбувся найціннішого. Викрадений музичний інструмент знайшли в одному з ломбардів міста. Згодом встановили і крадія. З’ясувалося, що він раніше вже мав проблеми із законом та неодноразово був засуджений.

За крадіжку в умовах воєнного стану хмельничанину загрожує до 8 років ув’язнення.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook