Новини
Погода

Погода на 3 серпня: опадів на Хмельниччині не обіцяють

Нарешті прогнози синоптиків більш втішні, ніж попередні. Дощів на завтра не планується, хіба що незначні і вночі, натомість вдень небо час від часу затягуватимуть хмари. Температура повітря трохи підвищиться, тож можна вважати, що літо знову повертається.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у середу, 3 серпня, на Хмельниччині – мінлива хмарність, без опадів. Вітер північний 7-12 м/с. Температура повітря: вночі 12-17° тепла, вдень 22-27° тепла.

Хмари у Хмельницькому закриють небо вже з самого ранку та протримаються до пізнього вечора. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Удень очікується дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вранці +19, вдень +23, ввечері +22.

Зустрічаючи нас безхмарним ранком, погода зміниться вже у середині дня й небо у Кам’янці-Подільському вкриється хмарами, які протримаються до вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +19, вдень +25, ввечері +22.

У Шепетівці протягом усього дня погода буде похмурою. Без опадів. Температура повітря вранці +20, вдень +23, увечері +23.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook