Новини
Інфраструктура

Хмельницькі комунальники поїхали до Чернігова з черговою ремонтною місією

Два тижні працюватимуть єдиним фронтом з місцевими комунальниками у Чернігові хмельничани, аби відновити зруйноване російськими військами місто. Це вже не вперше хмельничани долучаються до “ремонтного фронту”, адже, як каже міський голова, “щоб бути корисним країні в час війни – потрібно постійно робити те, що вмієш”.

Попередня поїздка хмельницьких комунальників була наприкінці червня. Тоді протягом двох тижнів хмельничани встигли зробити чимало, аби допомогти чернігівчанам швидше повернутися до нормального життя.

Цього разу відрядження 14 комунальників триватиме також 14 днів. Поїхали хмельничани до Чернігова зі своєю технікою, аби вкотре допомагати відновлювати місто, адже навіть на те, щоб замінити тисячі вибитих вибухами вікон, потрібно багато робочих рук і часу, зазначив Хмельницький міський голова.

Щоправда, цього разу своїх підлеглих директор Департаменту інфраструктури не супроводжує, оскільки й у Хмельницькому роботи вдосталь.

Наші знову у Чернігові, роботи чимало. Цього разу без мене). Олег Зярко продуктивної роботи вам козаки! – прокоментував Василь Новачок.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook