Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому з газону прибрали “загублений” кіоск (ФОТО)

Днями хмельничани поскаржилися у соцмережах на встановлений на зеленій зоні МАФ та попросили владу вжити заходів. Реакція була майже миттєвою – кіоск, який один із заступників міського голови назвав “загубленим”, прибрали і тепер чекають його власників, аби повернути майно.

Про кіоск з продажу морозива, який “мігрував” між різними локаціями в мікрорайоні Озерна, хмельничанин Максим написав у спільноті Департаменту інфраструктури міста Хмельницького 1 серпня:

Цікаво, чи є дозволи на встановлення цієї халабуди посеред газону? Озерна, навпроти ЖК “Агора”, Старокостянтинівське шосе 2/1Б / Січових стрільців, 2, Якщо не помиляюсь, воно стояло на площі перед ТЦ “Агора”, але там не домовились і власник вирішив, що можна зробити так. Прийміть міри, будь ласка.

У коментарях додали подробиць про “подорожі” МАФу між локаціями.

Маф стояв на дитячому майданчику перед ТЦ АГОРА, адміністрація ТЦ зверталась письмово до міської ради, управління архітектури, управління торгівлі, поліцію та військову адміністрацію. Всі ці переписки тривали більше місяця. Кілька днів тому о 6:20 цей МАФ невідомими особами було забрано, але, як бачимо не далеко.

Також у повідомленні зазначили, що, як не старались різноманітні органи та структури, особу того, хто встановив, а потім перемістив кіоск, встановити не вдалося. А владі закинули звинувачення у корупції та неспроможності виконувати свою роботу.

Враховуючи військовий час, залишається дивним той факт, що відбувається покривання встановлення особи порушника. Наша влада залишається корупційною та бездіяльною. Виникає питання чи здатна данна влада при більш складних обставинах надати кваліфіковану, не корупційну допомогу підприємцям та в цілому громадянам нашого міста.

Минуло дві доби, і в соцмережах з’явилося таке повідомлення від заступника Хмельницького міського голови Миколи Ваврищука:

Хтось загубив кіоск на Озерній! 🤷 Загубив вночі, коли всі спали, два дні тому. ☝️ Хмельничани знають, що губити кіоски не можна. На жаль, підприємці з інших міст поки ще не зрозуміли. P.S. тепер кіоск в безпеці.

І, власне, фото, як було і як стало на газоні на Озерній, куди “приблудився” таємничий МАФ.

Щодо власника кіоску, якого так довго не можуть знайти, то, за прогнозами заступника міського голови він має “знайтися” найближчим часом, щойно зафіксує “пропажу”.

А хмельничани, підхопивши іронічний стиль спілкування заступника мера, прокоментували:

Безпритульний кіоск… Добре, що знайшлися дотрі люди і забрали його з вулиці, тепер йому буде не страшно.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook