Новини
Кримінал

Через незачинені двері хмельничанин погрожував сусідам зброєю

Незачинені двері в спільний тамбур, алкоголь, зброя, погрози, виклик поліції, кримінальне провадження – такий ланцюжок подій зрештою призвів до того, що 51-річний хмельничанин незабаром постане перед судом. За погрози вбивством та незаконне зберігання зброї, яке йому інкримінують, чоловікові загрожує від 3 до 7 років ув’язнення.

“Розборки” зі зброєю відбувалися в одному з будинків у мікрорайоні Південно-Західний у Хмельницькому в середині червні. Нетверезий хмельничанин, повернувшись додому, виявив, що ручка в дверях його квартири зламана. Хмельничанин вирішив, що в цьому винні сусіди, які не зачинили двері спільного тамбуру, тож почав грюкати у двері їхньої квартири.

Агресивного чоловіка намагалися заспокоїти, проте марно. Коли ж сусідка вийшла з квартири, щоб поспілкуватися з ним віч-на-віч, то побачила в його руках обріз рушниці. Злякавшись погроз зброєю, які лунали від нетверезого чоловіка, 67-річна жінка викликала поліцію.

Лише поява правоохоронців вгамувала хмельничанина. Як з’ясували поліцейські, дозволу на зберігання рушниці у чоловіка не було. Згодом експертиза встановила, що зброя у хмельничанина вогнепальна, а дозвіл на її зберігання відсутній.

Стосовно дебошира відкрили кримінальне провадження. Досудове розслідування завершене, справа передана до суду, повідомили у поліції Хмельницької області.

Стокове зображення від Depositphotos


Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook