Новини
Погода

Погода на 5 серпня: на Хмельниччині – дрібні дощі

Прогнози синоптиків на п’ятницю, 5 серпня, залишаються традиційними. Повітря буде теплим, подекуди навіть гарячим, небо буде хмаритися, протягом дня по всій території області обіцяють незначні опади.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у п’ятницю, 5 серпня, на Хмельниччині – мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 13-18° тепла, вдень 25-30° тепла.

З самого ранку небо у Хмельницькому вкриється хмарами, які протримаються до кінця дня. У другій половині дня очікується дрібний дощ, який йтиме до самого вечора. Температура повітря вранці +21, вдень +26, ввечері +23.

Ясному ранку прийде на зміну хмарна погода, яка утримається у Кам’янці-Подільському до самого вечора. Удень і ввечері буде йти дрібний дощ. Температура повітря вранці +21, вдень +28, ввечері +24.

Ясна погода буде триматися у Шепетівці впевнено, вдень можлива недовга хмарність. Вночі та вранці опадів не очікується. Удень йтиме дрібний дощ, проте ближче до вечора він закінчиться. Температура повітря вранці +21, вдень +26, увечері +23.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook