Новини
Надзвичайні події

У Хмельницькому повідомили про замінування декількох об’єктів

Хвиля повідомлень про замінування об’єктів інфраструктури вкотре прокотилася Україною. Здебільшого йдеться про західні області, де повідомлення про закладену вибухівку отримали в обласних центрах. Не оминули вони й Хмельницький. За попередньою інформацією, в місті обстежують одразу три об’єкти масового скупчення людей.

Наразі відомо, що повідомлення про замінування прийшли поштою до поліції у Рівному, Тернополі, Вінниці та Хмельницькому. Ймовірно, через це, у Вінниці повідомили про тимчасове обмеження руху неподалік центрального ринку. У Тернополі евакуйовували людей із залізничного вокзалу та Центрального універмагу. Наразі, як проінформував міський голова Тернополя Сергій Надал, інформація про замінування не підтвердилася.

Також є інформація про ймовірне замінування у Кропивницькому.

Із наявної наразі інформації, найбільше об’єктів перевіряють наразі у Хмельницькому: два вокзали та ринок у центрі міста. Про результати обстеження повідомлять правоохоронці.

Нагадаємо, востаннє хвиля повідомлень про ймовірні замінування Україною пройшлася в середині січня. Тоді йшлося про масове “замінування” навчальних закладів”.

ОНОВЛЕНО: За інформацією правоохоронців, повідомлення про замінування виявилося неправдивим.

Фото ілюстративне. Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook