Новини
Спорт

Юні футболісти з Хмельницького зіграли благодійний матч у Польщі

Дитяча футбольна команда з Хмельницького відвідала Польщу та взяла участь у благодійному матчі, де змагалася з місцевими юними футболістами. Аби візит хмельничан відбувся, долучилися чимало посадовців з міста-побратима.

Про візит юних хмельницьких футболістів до братньої Польщі розповів начальник Хмельницької військової адміністрації Сергій Гамалій. Подякував посадовець польським побратимам за те, що вони посприяли візиту дитячої футбольної команди з Хмельницької ДЮСШ №1 до Центру Спорту “РЕКОРД” у Польщі, м. Більсько-Бяла.

Гостинний прийом для юних хмельницьких спортсменів та благодійний товариський матч між ДЮСШ №1 та БТС Рекорд Бельско-Бяла на прохання Сергія Гамалія організували маршалок Сілезького воєводства Якуб Челстовський, мер міста Бельсько-Бяла Ярослав Клімашевський, президент Центру Спорту “РЕКОРД” Януш Шимура та фонд Карітас Більсько-Живецької дієцезії.

Вкотре пересвідчуюсь у тому, що віками нав’язаний нам “братній народ” зі сходу приносив на наші землі лише лихо, натомість у важкі часи у нас з’явилася справжня “сестра” на заході, яка усіма шляхами висловлює нам підтримку,написав у своєму телеграм-каналі начальник Хмельницької ОВА.

Нагадаємо, днями до Франції поїхали 35 талановитих дітей з Хмельниччини, які проведуть за кордоном три тижні, відпочиваючи та пізнаючи культурі іншої країни.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook