Новини
Інфраструктура

Нову пішохідну доріжку поблизу двох шкіл облаштовують у Хмельницькому

Попри те, що досі остаточно не вирішено, яким чином буде проводитися навчання у школах Хмельницького в новому навчальному році, комунальники міста працюють над тим, аби дорога до шкіл для учнів була зручною. Пішохідну доріжку, розташовану поблизу двох навчальних закладів, оновлюють, викладаючи бруківкою.

Пішохідну доріжку оновлюють у мікрорайоні Виставка, біля НВК №30 та №21. На замовлення управління комунальної інфраструктури фірма-підрядник розпочала роботи два тижні тому. Зняли старий асфальт, встелили нове покриття та поставили бордюри. Також зробили систему водовідведення.

Загальна протяжність нової пішохідної доріжки – близько 70 метрів. Вартість робіт – майже 180 тисяч гривень. За словами мешканців сусідніх будинків, старий асфальт був майже повністю зруйнований потоками води під час злив – щоразу після дощу тут утворювалося «озеро». Тож хмельничани, які живуть поруч, оцінили оновлення та поки що ним задоволені.

Наразі у Хмельницькому ремонтують тротуари та пішохідні доріжки і поруч з іншими навчальними закладами. Зручніше діставатимуться на уроки школярі НВО №28 та вихованці дитсадка №56 на Озерній. Завершують викладання плитки на тротуарі й біля НВК №9 в мікрорайоні Ракове.

Загалом цього року планували виділити на ремонти тротуарів та пішохідних доріжок 18 мільйонів гривень. Через війну фінансування довелося суттєво скоротити, йдеться у сюжеті МТРК Місто.

Нагадаємо, начальник Хмельницької ОВА ініціював опитування щодо того, чи варто починати навчання у школах області в режимі офлайн.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook