Новини
Погода

Погода на 10 серпня: дощі на Хмельниччині затримаються

За прогнозами синоптиків, найближчий тиждень на Хмельниччині буде дощовим. Температуру повітря прогнозують в межах 21-27 градусів тепла. Проте дощі на те й дощі, щоб одягатися тепліше та не застудитися.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у середу, 10 серпня, на Хмельниччині – хмарно з проясненням, вночі дощ, вдень невеликий короткочасний  дощ, місцями гроза. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура повітря: вночі 10-15° тепла, вдень 19-24° тепла.

Вдень у Хмельницькому очікується хмарність, попри те, що ранок та вечір обіцяють бути ясними. Вночі та вранці опадів не очікується. Удень йтиме дрібний дощ, проте ближче до вечора він закінчиться. Температура повітря вранці +16, вдень +21, ввечері +18.

У Кам’янці-Подільському сонце буде рідко з’являтися з-за хмар. Без опадів. Температура повітря вранці +16, вдень +21, ввечері +19.

Небо у Шепетівці буде ясним недовго, вже вдень воно затягнеться хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Починаючи з середини дня йтиме дрібний дощ, який до вечора стане ще сильнішим. Температура повітря вранці +16, вдень +21, увечері +18.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook