Новини
Погода

Погода на 11 серпня: на Хмельниччині все стабільно – дощ і гроза

І знову прогнози синоптиків обіцяють мешканцям області дощі та грозу, які протягом дня зволожуватимуть повітря та приноситимуть прохолоду. Температура повітря суттєво не зміниться, буде трохи вітряно.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у четвер, 11 серпня, на Хмельниччині – хмарно з проясненням, часом невеликий дощ, вдень місцями гроза. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 10-15° тепла, вдень 20-25° тепла.

Попри ясний ранок, вдень та ввечері у Хмельницькому погода буде похмурою. Нічний дощ закінчиться ще до світанку. Вдень він послабшає та розпочнеться знову, але ближче до вечора має припинитися. Температура повітря вранці +15, вдень +21, ввечері +18.

У Кам’янці-Подільському вдень ненадовго небо стане ясним, але вже ближче до вечора буде хмарно. Уночі можливий дощ. Вранці він стихне, та більше цього дня опадів не буде. Температура повітря вранці +15, вдень +22, ввечері +18.

Ранок у Шепетівці очікується ясний, а вдень та ввечері небо буде ховатися за хмарами. Удень і ввечері йтиме дощ, який поступово слабшатиме. Температура повітря вранці +15, вдень +22, увечері +19.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook