Новини
Інфраструктура

Мешканців Нетішина попросили стежити за дітьми, які нищать чуже майно

Працівники Нетішинського центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю “МРІЯ” звернулися до мешканців міста з проханням не влаштовувати безлад на дитячому майданчику, де відпочивають та займаються вихованці центру. Батьків попросили стежити за своїми дітьми, а підлітків – прибирати за собою сміття, яке вони залишають після відпочинку на майданчику.

Як повідомили на сторінці центру у соцмережах, нещодавно на дитячому майданчику на його території було вчинено погром, в результаті чого постраждали, зокрема, гіпсові фігури. Працівникам Центру реабілітації вдалося пошкоджене майно відновити та реанімувати.

До батьків вихованців дитсадка №9 “Пролісок”, мешканці сусідніх будинків, а також підлітків та деяких дорослих працівники центру звернулися з проханням:

Просимо вас дивитися за своїми дітлахами, коли вони гуляють на цих майданчиках, а не сидіти в гаджетах і розмовляти по телефону. Звертаємося до підлітків і дорослих, які у вечірній час залишають після своїх прогулянок недопалки і сміття, забирайте з собою свій “безлад”.

Також на сторінці центру показали, як виглядає майданчик після відновлення, поки до нього не дісталися нові “вандали”.

Нагадаємо, вже не вперше у Нетішині дитячі майданчики страждають від рук місцевих мешканців. Нещодавно один з найбільших – “Казкове королівство” – змушені були закрити, аби відновити те, що розмалювали та зіпсували малолітні вандали.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook