Новини
Погода

Погода на 13 серпня: на Хмельниччині – дощ, місцями – гроза з градом

Вихідні мало чим відрізнятимуться від закінчення робочого тижня. Дощі обіцяють як у суботу, так і в неділю. Щоправда, у суботу прогнози синоптиків суворіші – обіцяють і дощ, і грозу, і навіть град. Однак суттєвого зниження температури, принаймні, вдень, не прогнозують.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у суботу, 13 серпня, на Хмельниччині – хмарно, часом дощ,  місцями значний дощ. Місцями гроза.

Вітер північно-східний 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 12-17° тепла, вдень 22-27° тепла.

У Хмельницькому протягом усього дня погода буде похмурою. Вранішній дрібний дощ удень посилиться і продовжуватиме йти до самого вечора. Температура повітря вранці +19, вдень +24, ввечері +20.

З ранку до самого вечора у Кам’янці-Подільському небо буде вкрите хмарами. Нічний дощ із грозою до ранку стихне. Удень очікується сильний дощ, якому ввечері на зміну прийде дощ із грозою. Температура повітря вранці +19, вдень +25, ввечері +20.

Хмарна погода протримається у Шепетівці увесь день. Вранці очікується сильний дощ, після обіду – дощ із грозою, ближче до вечора – дощ. Температура повітря вранці +19, вдень +23, увечері +21.

Погода на наступний тиждень від каналу Наголос

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook