Новини
Суспільство

Правоохоронці Хмельниччини розшукали сім десятків осіб, які зникли у зоні бойових дій

Більшість повідомлень щодо безвісти зниклих осіб, які отримують правоохоронці Хмельниччини, стосуються військових та цивільних, які зникли на окупованій території або в зоні ведення бойових дій. За 7 місяців поточного року таких заяв надійшло 407. Загалом у розшук оголосили 491 особу.

Заяви про безвісти зниклих до поліції надходять як від місцевих мешканців, так і від внутрішньо переміщених осіб. Від січня до липня правоохоронцям вдалося розшукати 155 осіб, з них 71 особу – в зоні ведення бойових дій.

Крім того, за цей час вдалося виявити 108 злочинців, третину з них (38) розшукували за скоєння тяжких та особливо тяжких злочинів: вбивства, розбої, зґвалтування тощо.

Як повідомили у поліції Хмельницької області, робота з пошуку безвісти зниклих є одним із основних пріоритетів у роботі поліції і не припиняється ні на мить. З цією метою поліцейські Хмельниччини активно співпрацюють з колегами з інших регіонів, волонтерами, військовими, представниками інших державних установ

Нагадаємо, родичам військових, від яких давно немає звісток, радять, як і раніше, звертатися до кол-центру при ОВА або до правоохоронців. Номери телефонів, за якими можна повідомити інформацію: 76-51-23, 76-21-34, 098-966-92-51.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook