Новини
Суспільство

У Хмельницькому діти-волонтери придбали біноклі для військових

Ще один благодійний дитячий збір закрили у Хмельницькому. Молодим представникам руху «Захист. Діти» вдалося зібрати необхідну суму коштів, за які купили професійні біноклі для ЗСУ. Власноруч зроблені сувеніри діти продавали на благодійних ярмарках, які проходили у різних містах України.

В них вийшло, вони досягли поставленої мети! Своєю творчістю, своїми стараннями та своєю активністю у них вдалося зібрати 53 000 гривень та за них придбати 6 біноклів для наших захисників, – вказано на сторінці волонтерів.

Протягом місяця діти створювали унікальні сувеніри та аксесуари, розписували військові предмети, шопери, підставки, малювали картини та продавали на благодійних ярмарках, які проводили у різних містах України: в Одесі, Сумах, Києві, Чернівцях, Івано-Франківську у співпраці з місцевими волонтерськими організаціями.

Ми бачимо як не лише дорослі, а й діти допомагають українській армії. Всі знають про тих маленьких волонтерів, які допомагають великим всеукраїнським фондам. Але й маленькі хмельничани, та діти-переселенці, які наразі проживають у Хмельницькому, також заслуговують на щиру подяку, – говорить волонтерка Ірина Тимчук.

Всі біноклі представники «Захист. Діти» днями передадуть на підрозділи, які проходять службу на передовій (сіверський та східний напрям).

біноклі для ЗСУ

Марафон волонтерських ярмарків продовжується, адже запитів від військових багато. Придбати цікаві та унікальні товари хмельничани можуть на щотижневих благодійних концертах, які проходять у суботу та неділю в ТРЦ «Оазис».

Також маленькі волонтери планують продовжити тур містами України – наступна зупинка відбудеться в Одесі 20-21 серпня. До слова, частину розмальованих юною представницею «Захист. Діти» хмельничанкою Аліною Стебло військових шоломів та фляг передали на благодійність у Францію, Іспанію та Португалію, де місцеві волонтери реалізовуватимуть ці сувеніри, а кошти передаватимуть на потреби Збройних Сил України.

Нагадаємо, днями на Хмельниччині відбувся ярмарок меду, під час якого також збирали кошти на потреби ЗСУ.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook