Новини
Погода

Погода на 17 серпня: грозу та тумани прогнозують на Хмельниччині

Гроза, яка сьогодні пройшла у Хмельницькому, залишила по собі незабутні враження. На завтра синоптики знову обіцяють дощі, грози та тумани. Виходячи з дому, не забувайте про парасольки, дощовики та теплі речі. Тим паче, що повітря стане відчутно холоднішим.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у середу, 17 серпня, на Хмельниччині – хмарно з проясненням, вночі місцями невеликий короткочасний дощ, вдень короткочасний дощ, місцями гроза. Вночі та вранці туман. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 13-18° тепла, вдень 22-27° тепла.

У Хмельницькому сонце буде рідко з’являтися з-за хмар. З середини дня і до його кінця йтиме дощ. Температура повітря вранці +19, вдень +23, ввечері +20.

Хмарна погода протримається у Кам’янці-Подільському увесь день. Вранішній дрібний дощ удень посилиться і продовжуватиме йти до самого вечора. Температура повітря вранці +19, вдень +22, ввечері +21.

З ранку до самого вечора у Шепетівці небо буде вкрите хмарами. Вранішній дрібний дощ удень посилиться і продовжуватиме йти до самого вечора. Температура повітря вранці +18, вдень +23, увечері +20.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook